Foro Mu Renacidos
Florya Preschool Tavsiyesi - Versión para impresión

+- Foro Mu Renacidos (https://foro.murenacidos.com)
+-- Foro: Categoría Principal (https://foro.murenacidos.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Foro: General (https://foro.murenacidos.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Tema: Florya Preschool Tavsiyesi (/showthread.php?tid=513)

Florya Preschool Tavsiyesi - Laplace - 05-06-2026

İstanbul’un Florya semtinde ailelerin güvenle tercih edebileceği bir eğitim kurumu olarak Florya ingilizce anaokulu konseptini sunuyoruz. International Montessori School ekibi olarak ABD’deki 25 yılı aşkın tecrübemiz ve Türkiye’de İstanbul Montessori Enstitüsü (İME) ile İME Pembe Kule Model Anaokulu deneyimimizden aldığımız güçle Büyükyalı’da yeni bir anaokulumuzla çocukların gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Amacımız çocukların doğal meraklarını ve öğrenme isteklerini destekleyen bilimsel gözlemlere dayalı bir eğitim yaklaşımı sunmaktır. Hazırlanan sınıflarımızda 36 aydan 72 aya kadar olan çocuklar çift dilli, İngilizce-Türkçe eğitimle tanışıyor. Montessori metodu ve zengin didaktik materyaller sayesinde çocuklar hem zihinsel hem de sosyal-duygusal gelişimlerini tam anlamıyla destekleyen bir ortamda öğreniyorlar. Özellikle karma yaş grubu sınıflarımız farklı gelişim seviyelerindeki çocukların kendi hızlarında ilerlemelerini ve ilgi alanlarına göre keşfetmelerini sağlıyor. Bu yaklaşım Florya anaokulu deneyimini eşsiz kılıyor.

Programımız sadece akademik bilgiyle sınırlı değil; doğa, sanat, bilim ve kültür atölyeleri ile çocukların günlük yaşamlarında öğrenmeyi deneyimlemelerini sağlıyoruz. Çocuklar sınıf içindeki kazanımlarını günlük hayatla bütünleştirerek öğrenmenin her zaman ve her yerde olabileceğini keşfediyorlar. Bu bütüncül yaklaşım onların yaratıcı düşünme, problem çözme ve iş birliği becerilerini erken yaşta geliştirmelerine yardımcı oluyor. İşte bu yüzden Florya preschool olarak ailelere geniş kapsamlı bir eğitim vizyonu sunuyoruz. Okulumuzdaki “Mutfak Ekolojisi” programı çocukların yiyeceklerin tohumdan sofraya olan yolculuğunu deneyimlemelerini sağlıyor. “EkBiçYeİç” ve “Biones” işbirlikleri ile gerçekleştirilen bu uygulama sayesinde çocuklar hem ekolojik sistemleri tanıyor hem de küçük bilim insanları gibi deney yapmayı öğreniyor. Matematikten biyolojiye kimyadan çevre bilimlerine kadar pek çok alanda merak ve bilgi geliştiren öğrencilerimiz, geleceğin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyleri olarak yetişiyor. Bu özellikleri ile Florya montessori anaokulu çocukların bilimsel düşünce ve çevre bilinci kazanmaları için ideal bir ortam sunuyor.

Ayrıca doğal oyun bahçelerimiz çocukların tabiatla iç içe olmasını sağlarken onların fiziksel gelişimlerini ve yaratıcılıklarını destekliyor. Günlük yaşam süreçleriyle bütünleşen eğitim anlayışımız çocukları geleceğin yaratıcı şefleri, biyologları, tıp doktorları ve sosyal bilimcileri olarak yetiştirme vizyonumuzu güçlendiriyor. Kısacası Florya İngilizce anaokulu sadece bilgi veren değil aynı zamanda yaşam sevgisi, çevre bilinci ve özgün düşünce yeteneği kazandıran bir eğitim deneyimi sunuyor. Bu kapsamlı yaklaşım sayesinde çocuklar sadece akademik başarıya değil aynı zamanda insan ve çevreye değer veren bireyler olarak gelişiyor. Florya’da ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebileceği bu ortam hem eğitici hem de ilham verici bir deneyim sunuyor ve Florya anaokulu alanında öncü bir seçenek olarak öne çıkıyor. Daha fazla bilgi için hemen www.rcmontessori.com.tr tıklayın.